На стартовую страницу Компанія Продукція
Торгова марка КАМА Торгова марка АNRI HoReCa
Новини Споживачам
Корисно знати Рецепти
Співробітництво Контакти
07.03.2009 Компанія КАМА відмічає
своє 15-річчя.
Історія Компанії бере свій початок 7 березня 1994 року з пуску першої лінії по виробництву фасованої соняшникової олії.
укр

Корисно знати
Інформативні статті про корисні властивості та якості олії. Особливості екзотичних складів.
наукові дослідження по темі
  • Рослинна олія «КАРОТІНО» –
    ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ.

    15 квітня 2006 р.
    Автор: К.м.н. Португалов С.Н. ВНІЇФК Москва
    Жити по вибраній кожною людиною дієті – той напрям профілактичної медицини і харчової біотехнології, який в 21 столітті створить реальні передумови збільшення середньої тривалості життя...

  • Продовження і поліпшення якості життя
    14 травня 2004 р.
    Автор: Шилов Олександр Михайлович,
    Професор д.м.н., зав.кафедрой: «Невідкладні полягання в
    клініці внутрішніх хвороб» Московська Медична Академія.
    Урбанізація суспільства веде до інтенсифікації суспільно-громадського життя людини, супроводжується гострим і хронічним стресом у функціонуванні органів і систем нашого організму, з активним вживанням біологічних компонентів, що беруть участь у відновленні їх структури і функції...

  • Оздоровче червоне пальмове
    масло Carotino

    14 січня 2009 р.
    Автор: Д-р Андре Теріо, ад'юнкт-професор Гавайського університету до Гонолулу.
    Чи включили ви в свою дієту вітамін Е? Мабуть, що в дієту вашого кардіолога цей вітамін входить. Судячи по недавньому дослідженню, проведеному Асоціацією правильного харчування, 75% кардіологів рекомендують вітамін Е своїм пацієнтам і більше половини опитаних кардіологів приймає його самі...

  • Кукурудзяне щастя: від супу до мамалиги
    стаття В розпал літа стільки овочів і фруктів, що так і хочеться зважитися на кулінарні експерименти і порадувати своїх близьких смачними і корисними стравами. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про такий популярний і улюблений багатьма злак як кукурудза. І хто знає, можливо, деякі з вас по-новому поглянуть на "царицю полів" і знайдуть їй гідне місце на своїй обідній тарілці, тим більше що з цього продукту можна приготувати величезну кількість страв: закуски, салати, супи і навіть десерти!

  • РОСЛИННІ ОЛІЇ
    7 січня 2009р.
    Автор : Ганна Брикало ва
    Олія соняшникова, оливкова, кукурудзяна. Трохи теорії.
    Рослинні олії відносяться до групи харчових жирів. Ненасичені жирні кислоти, переважаючі в рослинних оліях впливають на кількість холестерину, стимулюють його окислення і виділення з організму, підвищують еластичність кровоносних судин...

  • КАШУ МАСЛОМ НЕ ЗІПСУЄШ?
    грудень 2008 р.
    Автор: Кандидат фармацевтичних наук І. СОКОЛЬСЬКИЙ.
    Зовсім недавно якість рослинної олії визначали лише за двома показниками: каламутне або не каламутне, є осад чи ні. Доля сучасного покупця незрівнянно важче, бо полиці магазинів уставлені безліччю скляних і пластикових пляшок з різними видами рослинної олії. Про смакові, кулінарні і корисні властивості рослинних олій, а також про деякі прийоми виробників, кожен з яких стверджує, що його масло «найкраще і якісніше», що, на жаль, далеко не завжди є правдою, і піде мова в цій статті.